Competitivitat

Competitivitat

“Mejora Punto de Venta”: ara més que mai, impulsa el teu comerç amb els millors

Ara és la teva. Vols millorar el teu comerç però no saps per on començar? Ja no tens excuses. L’objectiu del pla “Mejora PV” és ajudar-te. Junts identificarem els punts forts i febles del teu negoci i analitzarem tots els aspectes que influeixen en el seu rendiment i com l'ha afectat la COVID-19.

A partir d'aquí, el nostre consultor et suggerirà consells per renovar el local, millorar la gestió de l'establiment i et farà recomanacions relacionades amb els protocols oficials de seguretat relatius a la COVID-19.

Comerciant, no deixis passar aquesta oportunitat

Si ets un petit comerç de venda al detall establert a Mallorca i compleixes els requisits següents, el pla “Mejora PV” és per a tu:

  • Ets autònom, microempresa o petita empresa, en actiu.
  • La teva activitat principal s’emmarca en un dels epígrafs de l'IAE de comerç al detall amb establiment comercial permanent a Mallorca.
  • El local comercial que s’ha d’analitzar té una superfície de venda inferior a 400 m2 i disposa de la llicència d'activitat corresponent.
  • Estàs al corrent de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
  • No estàs en cap de les circumstàncies que es preveuen a l'art. 13.2 de la Llei 38/2003 general de subvencions i compleixes la norma de minimis que exigeix la Unió Europea.

Com treballam?

Si el teu establiment finalment es beneficia del diagnòstic “Mejora PV”, un expert assignat per la Cambra de Comerç visitarà el teu negoci, t'entrevistarà i elaborarà un informe personalitzat, amb valoracions tècniques i propostes de millora. A l'edició de 2020 s'inclourà, a més, una anàlisi especial sobre l'afectació per la crisi sanitària de la COVID-19.

La data d'inici de les consultories de la convocatòria de 2020 és el mes de juliol i acabaran el setembre, per poder lliurar els informes finals el mes d'octubre.

T'ajudarem a reflexionar sobre els teus clients, l’entorn, la competència, els elements externs (aparador, façana, rètols, etc.) i interns (local, mobiliari i taulell) del teu establiment, i la gestió del teu comerç (en producte, preu, logística, serveis, tecnologia, imatge corporativa, etc.). I enguany, analitzarem com t'afecta la COVID-19. Per acabar, t’animarem a posar en marxa les propostes de millora del teu negoci. La decisió ja depèn de tu.

Aprofita aquesta oportunitat per millorar el teu comerç!

Quant val?

Gràcies a la Direcció General de Comerç del Govern de les Illes Balears i a la Cambra de Comerç de Mallorca, podràs optar a un pla "Mejora PV" finançat al 100 %.

A més, amb aquest informe podràs obtenir 15 punts extra per a les subvencions de la Direcció General de Comerç de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears, destinades a fomentar la modernització dels comerços de determinats serveis afectats per la crisi de la COVID-19.

El 2020 només hi haurà disponibles 25 plans "Mejora PV". Si estàs interessat a obtenir-ne un, sol·licita-ho a través del nostre formulari (botó vermell) i ens posarem en contacte amb tu. Es poden presentar sol·licituds del 8 al 21 de juny.

Quiero estar informado de la convocatoria Mejora PV 2021
Persona de contacte:
Catalina Barceló
Responsable programa “Mejora PV”
cbarcelo.estudis@cambramallorca.com
Descarregar documentació

Contacta amb nosaltres

AdreçaCarrer de l'Estudi General, 7
07001 Palma (MALLORCA)
Illes Balears

Crida’ns[+34] 971 71 01 88


Emailinfo@cambramallorca.com